Artikler

Södra udvider i CLT til Danmark

Södra lancerer nu sit komplette tilbud til montage af krydslamineret træ (CLT) rammer i Danmark. Det skyldes den store interesse for Södras produkter, og det repræsenterer det første skridt mod en etablering af byggesystemerne i Europa. Kenny Holm, Holdbar, bliver marketingchef for forretningen i Danmark.

Södras bæredygtige træbyggeri udvides – helt til Danmark. Södra opererer allerede i Danmark, men etablerer nu en ny stilling i CLT over hele landet og udvider den eksisterende forretning. Dette er det første skridt i Södras etablering af forretningen i Europa, og Södras komplette udbud af CLT-paneler til stelmontage med komplementære produkter og tjenester vil nu være tilgængeligt på det danske marked.

Stor interesse for det danske marked

Forretningen bliver en del af Södra Building Systems forretningssegment med Kenny Holm som ny marketingchef for Danmark.

”Vi oplever en stor interesse for Södras CLT uden for Sverige og Danmark er det første skridt i vores internationale etablering. De er nået langt inden for bæredygtigt byggeri og udfaser traditionelle materialer, primært til fordel for CLT. Desuden er Södras geografiske placering i det sydvestlige Sverige ideel til dette marked. Med Kenny som Marketing Manager vil vi få værdifuldt momentum i at etablere en stærk markedsposition og lancere vores tilbud,” siger Urban Blomster, Head of Market and Business Development for Södra Building Systems.

Etableringen i Danmark betyder, at danske projekter nu kan drage fordel af Södras CLT byggesystemer til at skabe en sikker, nem og effektiv montageproces til storskala byggeri. Ud over strukturelle elementer i CLT og limtræ vil Södra nu kunne tilbyde konstrueret træ til projekter. Al produktion vil blive udført på Södras kombinerede anlæg i Varberg Kommune, og andet arbejde vil forblive baseret i Sverige.

Vil du læse hele artiklen på engelsk. Så kan du klikke her