Wolf Bavarian

Wolf Bavarian 

Wolf Bavaria GmbH er en innovativ og førende virksomhed indenfor rådgivning omkring akustik- og flankelyd, i forbindelse med trækonstruktioner.

Der tilbydes rådgivning omkring akustikforhold samt produkter til systemløsninger ift akustik, flankelydstransmission m.m. i trækonstruktioner.

Siden år 2004. Har Wolf Bavarian fungeret som ekspert rådgiver og givet støtte til hundredvis af byggeprojekter verden over for mange forskellige kundegrupper.

Vi tilbyder i samarbejde med Wolf Bavaria enkle og effektive sparring, og løsninger til lydisolering, gulvvarme og tørre samt våde konstruktionsprincipper.

Wolfs produkter er optimeret til eftermontering ved renoveringsopgaver og til brug i nybyggeri af eks. CLT konstruktioner.

Wolf bavarian logo - holdbar samarbejdspartner

Produkter fra firmaet 

PhoneStrip - Wolf Bavarian produkter

PhoneStrip reducerer den flankerende transmission af luftbåren og strukturbåren støj gennem intern friktion og fungerer derfor fundamentalt anderledes end konventionelle afkoblingslejer.

Så hvis du gerne vil dæmpe støjen i din bolig eller bygning. Så skal du overveje dette produkt 

Læs mere under flankelyd

PhoneStar - wolf bavarian produkter

PhoneStar produktet findes både til gulv-, væg- og loftsystemer. Med PhoneStar lydisolering kan der konstrueres særligt slanke letvægt-konstruktioner – enten som træskellet eller som CLT-vægge- og gulvkonstruktioner, der endda kan leve op til  de højeste krav

Læs mere under lydisolering