Bagved

BAGVED HOLDBAR

TRÆMAND • ARKITEKT • ET STÆRKT TEAM

 

Bagved Holdbar finder du to stærkt kompetente og passionerede mennesker Kenny og Steffan. De har en utrolig stor viden indenfor bæredygtig byggeri og forskellige trætyper, så som CLT, BauBuche, LVL med flere. Igennem Einrum arkitekt får du også en mand som er meget anerkendt i branchen. Han har fingeren på pulsen i forhold til nymoderne og bæredygtig byggeri i alle størrelser.

Du får et stærkt team, som supplere hinanden godt. Det sikrer dig en stabil samarbejdspartner, som har mange forbindelser og kompetencer at trække på. Sammen kan de sikre dig en god projekt gennemgang, proces og et byggeri med fokus på miljøet.

Herunder kan du læse mere om både Kenny og Steffan og hvad deres baggrund er for at kunne hjælpe dig igennem dit byggeprojekt.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål, har brug for en pris på dit projekt eller har brug for vejledning. Du kan kontakte os via telefon +45 23 84 43 58 / +45 50 57 33 67 eller via vores kontaktformular.

Interesseret i tidligere projekter ?

Her kan du se både tidligere projekter, som Holdbar har været en del af og inspirerende projekter. Så du kan se hvad man kan lave med CLT

Kenny Christian Holm og Steffan Iwersen Einrum og Holdbar

Lær os at kende

BAGVED KENNY CHRISTIAN HOLM • ENTREPRENANT • BEGEJSTRET • MILJØBEVIDST

 

Skal du bagved og lære Holdbar at kende, så skal du læse om Kenny Holm.

Jeg er en udadvendt person, der har arbejdet med træ og konstruktioner siden jeg var 15 år. Min passion og begejstring ligger i de mere komplekse trækonstruktioner, og i hvad der både i dag og historisk set er muligt at lave med træ som det bærende materiale.

Ved hjælp af CNC teknologi og nye smarte måder at bygge træ sammen på, er det næsten kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad der kan bygges med træ.  Derfor er det mit mål hele tiden at vide, hvad der findes derude af muligheder og formidle den information videre til byggebranchen i Danmark.

Fra barns ben har jeg været miljøbevidst, og det skinner også igennem i dag. Specielt når jeg tænker på, hvordan en konstruktion kan laves i forhold til, hvordan den rent faktisk bliver lavet.

Men jeg er også realist! Og jeg ved, at eksempelvis beton og stål også hører hjemme i byggeriet i fremtiden. – Min holdning er, at det er bedre at gå 70% ad vejen end slet ikke at gå ad den.

Jeg har talt om CLT siden før, det var moderne. Og mens alle i dag (næsten) KUN KAN SIGE CLT, så siger jeg, at vi skal se på HYBRIDKONSTRUKTIONER, hvor vi sætter de rette materialer sammen på de rette steder.

Barnlig begejstring for træ – og tømrerens tur til USA

Allerede da jeg var 15 år, blev jeg for alvor interesseret i mulighederne for at skabe noget i træ. Fra det tidspunkt begyndte jeg så småt at arbejde med træ og trækonstruktioner.

Og derfra voksede min begejstring for især komplekse trækonstruktioner blot yderligere.

Så snart jeg kunne, gik jeg i lære som tømrer. Det første jeg gjorde som færdiguddannet var at rejse til USA for at dygtiggøre mig.

Jeg lærte meget på kort tid – og blev stærkt inspireret af amerikanernes mange forskellige tilgange og teknikker.

Efter nogle år som aktiv tømrer blev jeg først product manager hos Würth og dernæst produktchef hos Frøslev Træ og så country manager for Rothoblaas.

Created with Sketch.
Jeg siger...
CLT og HYBRIDKONSTRUKTIONER er vores fremtid indenfor byggeri...
 • Uddannelse til tømrer
 • Rejse til USA
  Så snart jeg kunne, gik jeg i lære som tømrer – og det første, jeg som færdiguddannet gjorde, var at rejse til USA for at dygtiggøre mig. Jeg lærte meget på kort tid – og blev stærkt inspireret af amerikanernes mange forskellige tilgange og teknikker.
 • Praktisk arbejde som tømrer
  For at få kendskab og know how til hvordan tingene fungerer i det virkelige liv.
 • Product Manager indenfor træ- og byggeri hos Würth Danmark
  Her stod jeg for sammensætningen af produktpaletten til det danske marked, samt dialog mellem de nordiske kollegaer og hovedkontoret i Tyskland. Det var i Tyskland at jeg først stiftede bekendtskab med CLT og relativt komplekse trækonstruktioner i det hele taget!
 • Produkt chef, hos Frøslev Træ
  I Frøslev arbejdede jeg, udover almindelige trævarer, en del med 'grøn' imprægnering af træ, men måske mere spændende, også Brand-imprægnering af træ. Vi kørte i den forbindelse et stort projekt, i samarbejde med Teknologisk Institut og DanCert vedr. brand-klassificering af forskellige træsorter, overflader, og faconer, som var meget spændende!
 • Country Manager for firmaet Rothoblaas
  Firmaet Rothoblaas, er en af de førende leverandører af specialbeslag og befæstelse til store og komplekse trækonstruktioner. Igennem alle mine jobs, har jeg udvidet det internationale netværk, og besider derfor relativ stor viden om hvad der findes, og hvem der kan udføre en given opgave! Men i alle jobs, har jeg ikke kunnet kombinere min viden, med den funktion jeg havde i jobbet, eller den politik der har været i firmaet.
 • Grundlæggelse af HOLDBAR
  Den viden jeg har, vil jeg kombinere og dele med den der vil have den! Jeg vil, at vi i fællesskab løfter byggeriet i Danmark til det næste niveau! - og det indeholder træ, på den ene eller anden måde 🙂

BAGVED STEFFAN IWERSENSteffan Iwersen - Einrum arkitekt • ARKITEKT • ENGAGERET • CLT EKSPERT

 

Skal du bagved og lære Holdbar at kende, så skal du læse om Steffan Iwersen.

Jeg er Steffan Iwersen og er partner i Einrum arkitekter og Holdbar. Jeg er uddannet arkitekt og har arbejdet med faget siden 1998. Igennem de mange år har jeg fået en masse erfaring med projekters tilblivelse, helt fra prækvalifikation til mangelgennemgang. Jeg har deltaget i projektering af store og komplekse projekter, både i Danmark, Tyskland, Norge og Island. De byggeprojekter har givet mig en stor indsigt i byggeriets kompleksitet og jeg har været med til at finde inspirerende løsninger til hvert enkelt projekt.

Noget som kendetegner min arbejdsgang, er at jeg arbejder effektivt og struktureret i alle faser og går til opgaverne med en matematisk, analytisk helhedsforståelse. Jeg forsøger at have en dybere forståelse for byggeriets sammensætning og jeg har stor fokus på bæredygtighed og enkelthed i materialevalget.

Når jeg er på et projekt, så ser jeg en stor nødvendighed i at lytte og imødekomme behov og krav fra myndigheder såvel som bygherrer og brugere, så alle får deres behov dækket. For mig er det meget vigtigt når man i et stort byggeri, at man fokuserer på projektets grundlæggende rammer og man ikke kun sikrer et højt fagligt niveau, men at man også har gode relationer og samarbejde godt på tværs af brancherne.

Siden 2014 har jeg arbejdet rigtig meget i CLT. Jeg lægger stor vægt på at jeg selv er en del af hele processen. Det gælder både som projektleder, men også i elementtegning og montage. Jeg har en meget stor viden omkring CLT, dens anvendelse mulighed og har stor erfaring med bæredygtig byggeri, som har fyldt meget i min hverdag de seneste år.

 • Uddannelse til arkitekt
 • 1998
  ”Sommerfugl” hos Henning Larsens Tegnestue
 • 1998 – 2000
  Peter Bjerrum og Niels Bruun
 • 1998 – 2000
  FFW design (Egen tegnestue)
 • 2000 – 2002
  Albinu Thordarson arkitekt
 • 2003 – 05
  arkitektur.is
 • 2011 – 2013
  Dorte Mandrup arkitekter
 • 2013 – 2019
  NORD arkitekter (freelance)
 • 2001 - og til nu
  einrum arkitekter (medejer og medstifter)