Referencer

Referencer: Hør kundernes oplevelse af Holdbar

”Holdbar hjælper dig hele vejen rundt – og i mål – med ethvert træbyggeri”

 

Langtidsholdbart. Praktisk. Miljø- og prisbevidst:

Holdbar vejleder ingeniører, arkitekter, developers og udførende entreprenører om den optimale måde at bygge større trækonstruktioner. Uanset om træ er det bærende element eller blot indgår sammen med andre materialer som stål og beton.

Mange års glødende engagement inden for alle aspekter af branchen – fra valg af miljøbevidste træproducenter til den bedste type træ, de rette beslag og de mest pålidelige leverandører – betyder, at Kenny/Holdbar altid beriger dit projekt med værdifuld ekspertise, MEN …

… hvorfor tage vores ord for dét, når du kan lytte til kunderne i stedet?

God sparring og rådgivning hele vejen

Lasse Breinholt, ingeniør (BYG) og projektleder hos SlothMøller

”Jeg får kompetent sparring af Kenny, fordi han har kendskab til hele træområdet. Jeg kan absolut anbefale ham, og jeg vil fremhæve hans omfattende faglige netværk og viden om træ – i forbindelse med byggeri i større skala. Han kender en masse producenter af træ og træprodukter. Og det er en stor hjælp, da de fleste af dem ikke er danske og ikke har fysisk virksomhed i Danmark.

Træ er i denne sammenhæng et nyt produkt herhjemme – både for dem, som skal bruge det, montere det og købe det (ofte entreprenørerne). Derfor er det vigtigt at have nogle med i projekteringsfasen, som ved hvad vi bør skrive af udbudskrav, så vi sikrer os, at vi får det, der er behov for.

Vi kan ikke bare slå op i gamle beskrivelser for at se, hvad vi skal bruge og gøre. God sparring og rådgivning er afgørende. Og den giver Kenny.

Desuden er han god til at sætte sig ind i alle detaljerne og fx vide, hvad forskellige produkter kan (deres egenskaber og anvendelsesmuligheder). Han lurer også hurtigt, præcis hvilke oplysninger vi har brug for, når vi skal vurdere, om et bestemt materiale kan bruges. Det er altid relevante ting, han fortæller os. Han fyrer aldrig bare salgslir af.”

Kenny er rolig, velforberedt og troværdig

Anders Brandelev Paulsen, tømrermester hos TømrerFirma Anker Damgaard Paulsen ApS

”Jeg er personligt ikke særlig nem at få lov at handle med, og jeg stiller høje krav. Men Kenny vidste en masse, jeg kunne bruge. Så han slap igennem. Og han har til fulde levet op til det, jeg forventede.

Jeg kender til et projekt, som ligner det, Kenny var involveret i for os … men hvor han IKKE var med: Og det firma har skimmelsvamp i 60-70 % af deres lejligheder. Problemet for dem var, at de selv ville opfinde den dybe tallerken udi alting inden for CLT-byggeri, og at de ikke havde erfaringen i håndteringen af træ.

Kenny var ude at snakke med dem, før de gik i gang – men de valgte ham fra, fordi de syntes, han var for dyr. I stedet opfandt de selv alt muligt og hentede det hjem fra syv forskellige producenter. De glemte fuldstændig at tage fornuften med på arbejde. Og de er helt sikker ikke de eneste i branchen, som har betalt dyre lærepenge ved ikke at tage de rette kompetencer med ombord og gøre de rigtige ting fra starten.

Udover at Kenny er fagligt dygtig, er han også en behagelig person. Det er tydeligt at mærke, at det her område virkelig er noget, han brænder for og går op i. Han er dygtig og dedikeret ift. CLT og bæredygtigt byggeri samt de samleredskaber og tætningsmaterialer, der skal bruges til det.

Kenny er sindig, velforberedt og troværdig.”

Skal Holdbar og Einrum arkitekter være med på dit projekt

Vi er Kenny C. Holm og Steffan Iwersen, som står bag firmaerne Holdbar og Einrúm arkitekt. Tilsammen har vi over fyrre års erfaring indenfor byggebranchen som arkitekt og rådgiver indenfor bæredygtige konstruktioner, samt valg af træ.

KONTAKT OS hvis du vil have en stærk samarbejdspartner med på dit projekt

Kontakt os på
Telefon: (+45) 23844358 / (+45) 50 57 33 67
Email: info@hldbar.dk
Kontor både i Sjælland og Jylland