Artikler

Bliv klogerer – Deltag i Build in Wood – Hamburg den 25 januar 2023

DEN SKANDINAVISKE KONFERENCE BYG I TRÆ KOMMER TIL HAMBURG!

Byg i Træ er en årlig konference om muligheder og udfordringer i forhold til træ- og træbyggeri. Arrangementet opstod i København, Danmark, for 5 år siden, og det afholdes af Building Green, et fællesskab specialiseret i events for bæredygtig arkitektur og byggeri med mere end 10 års erfaring på området.

Tyskland har mange eksempler på bygninger, der allerede er bygget med træ og tømmer. Det betyder dog ikke, at træbyggeri er uden udfordringer. Strukturelle aspekter, regler og spørgsmålene om hvornår og hvordan man bruger træ er meget til stede i Tyskland.

Nu kommer Build in Wood til Hamborg! Vær med 25-26 januar på Gastwerk Hamburg. På konferencen vil du få ny viden om udfordringerne for træbyggeri og deltage i diskussioner om, hvordan du kan overvinde de barrierer, som træbyggeriet står over for. Du får viden om temaer som “træ som ressource”, og hvordan det kan bidrage til mere bæredygtighed i byggeriet, hvor meget vi kan udrette med træ som byggemateriale, hvordan man vælger det rigtige byggesystem og udfordringer og løsninger til brandsikring. strategier, akustiske løsninger og håndtering af fugt og indeklima.

Vil du gerne deltage i denne begivenhed ? Så kan du læse mere her: community.build-in-wood.eu